❄️Tips til vinterhuden❄️

Ta vare på huden i vinter❄️
❄️Huden trenger ekstra fuktighet, næring og beskyttelse på vinteren! Gi huden litt ekstra tid og pleie akkurat nå.✨

 ❄️Rens huden!
Daglig rens er viktig! Huden blir fort sensitiv og irritert av smuss, skitt, forurensing og makeup som blir liggende på huden. Renses ikke huden vil heller ikke kremer og serum virke optimalt. Rens huden morgen og kveld. Er huden ekstra tørr anbefales Sothys rensekrem eller renseolje. 

❄️Skrubb for sirkulasjon!
Bruke en mild skrubb, en til to ganger i uken.
Ansiktsskrubb fjerner tørre døde hudceller, dette øker effekten av krem, serum og fuktighetsmaske. Det vil også øke blodsirkulasjonen og aktiverer huden.

❄️Serum for ekstra næring og beskyttelse! Serum inneholder avansert teknologi og ingredienser som jobber på cellenivå. Serum virker som en katalysator og øker effekten av kremen. Olje serum er også supre å bruke på denne årstiden.

❄️Dagkrem for beskyttelse og fukt!
Dagkremen er viktig for å gi fuktighet, beskytte og forebygge fuktighetstap. Anbefaler ekstra næring i kremene på vinteren.
En god krem skal beskytte mot uttørking, kulde vær og vind, samt beskytte mot tørr inneluften. Er det ordentlig kaldt, bruk i tillegg skjerf eller bøff for å beskytte ansiktet mot frostskader.

❄️Nattkrem for gjennobygging!
Bruk en god nattkrem. Mange har behov for en rikere krem som styrker, reparerer og gjenoppbygger huden om natten. Huden selv jobber best med å reparerer seg selv, når kroppen er i hvilemodus. Dette gjør at produktene dine virker bedre på natten.

❄️Tips!
Bruk en beroligende fuktighetsmaske om natten, én til to ganger i uken. Masser kremmasken inn i huden, helst etter at du har peelet huden. 


❄️Viktig!
Bruk alltid, eget håndkle til ansiktet. Vi vil ikke ha noen bakterier fra kroppen opp i ansiktet!


Er du usikker på hvilke produkter huden din trenger, ta en titt i nettbutikken, stikke innom salongen, ringe eller sende en melding. 

Ønsker du en ekstra god hudpleie, anbefaler jeg  Fresh Up’s hudpleie, Salongens signatur behandling. Denne tilpasses akkurat din hud og kan bookes bookes her! https://bestill.timma.no/freshuphudpleie